bjarnekj

Man setter et ord foran et annet og går baklengs inn i språket

Drama! Brudd i Tour de Populiste

Legg igjen en kommentar

Drama her nå! Venstre har gått i brudd i Tour de Populiste!
Spenningen er til å ta og føle på. Venstre vil nok at KrF også skal legge seg på jul, og kanskje ta noen føringer etter hvert. KrF nøler. Kan det være tvil på egen kjørestyrke? Eller er det den uavklarte situasjonen? KrF står jo uten kontrakt nå. Hvem skal de hente vannflasker og smågodt for? KrF klarer nesten ikke å holde styrefart for egen maskin nå.

Men venstre står i ramma! Har naturlig nok ikke karbonramme. Holder seg til resirkulert aluminium. Ser ut som bærekraften er så som så. Det svaier stygt.

Det blir noe litt halvhjertet over dette! Vi må jo innrømme det, tross alt. Men venstre tråkker på. Er bokstavelig talt ute og sykler, langt over syregrensa. Men en skal vel ikke være rare realisten for å se det uunngåelige: Fortiden vil innhente venstre! Det er kupert terreng vi går inn i nå. Det grønne girskiftet uteblir. Venstre kan tråkke så mye de vil, de kommer ikke unna! Det var de som satte klimafornekterne i regjering, det var de som holdt de i posisjon…

…og DER, der er det klart. Venstre er tatt igjen!!! Tre bortkastede år dundrer forbi på Segway med påhengsmotor. Nei nei nei. Det var synd! Venstre prøvde så hardt så lenge…eller nei det gjorde de jo ikke. De prøvde så hardt, litt sånn krampaktig mot slutten…Men de skal ha for forsøket, det skal de…eller nei. Egentlig ikke det heller. Men hvilken dramatikk? Hvem skulle tro det ville ende slik? … Eller, dette var vel presis som forventet.

Vel. Da sier vi takk for oss så langt.

Reklame

Forfatter: bjarnekj

Dette er en side hvor jeg kan legge alle diktene mine. Så blir de ikke borte og du, kjære medborger, kan få lese dem. Håper en og annen strofe her blir med deg videre i verden. Om du skulle få ånden over deg kan du kommentere med det fortegnet du måtte ønske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..